Booking.com
Gepubliceerd op: donderdag, 25, augustus 2016

UIT-TIP: Weekmarkt Le Marie Marché op de Pier van Scheveningen

Met de dromerige sfeer van Franse weekmarkten als inspiratiebron is Le Marie Marché de nieuwe sfeervolle weekmarkt aan onze eigen Nederlandse kust, op De Pier van Scheveningen.

Met een unieke selectie van kraampjes struin je op deze marche boven de zee naar echt eigentijdse, uitheemse en heerlijke producten. Fantastische aardbeien naast bio kazen, prachtige mineralen naast gezellige hangplantjes.

Zoete lekkernijen, kwaliteitsbroden, Mediterraanse heerlijkheden en een scala aan bijzondere lifestyle kraampjes.

Le Marie Marché is dol op streek, ambacht en zelf gemaakt of gevonden. De ondernemers worden hier ook op geselecteerd en vervolgens ingedeeld in 4 voor zichzelf sprekende categorieën, te weten:  Zoet&Sappig, Kruid&Zilt, Hebben&Houden en Land&Zee.

Het uitgangspunt van de weekmarkt ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel locals als dagjesmensen zich thuis voelen. Meer informatie? Kijk dan even op de Facebook-pagina

Le Marie Marche scheveningen

Of deel dit artikel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Reageer ook!

1 Reactie op "UIT-TIP: Weekmarkt Le Marie Marché op de Pier van Scheveningen"

avatar

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jacintha van Beveren
Gast
25 augustus 2016 12:59

Je kan nu ook even naar de Stevinstraat gaan, nietwaar Jan Brand?

wpDiscuz
Translate »
Sorry voor de onderbreking. Mogen wij u eenmalig vragen ScheveningsNieuws leuk te vinden op Facebook? klik dan op Pagina leuk vinden Dank u wel!