Gepubliceerd op: dinsdag, 1, maart 2016

”Of we een Club Live petitie willen tekenen”

Of we een petitie willen tekenen voor Club Live, zo staat in Haagse media. Die club moet op last van de burgemeester zeker twee weken en misschien langer dicht. Aanleiding voor de sluiting: een steekpartij het afgelopen weekeinde. Club Live vindt die maatregel onterecht en te streng.

We draaien de tijd een stukkie terug. Zondagmorgen. Het slachtoffer wordt binnen drie keer  gestoken en komt er buiten pas achter hoe slecht hij eraan toe is. Hij heeft een bijna doorboorde long. Dus moet hij in het ziekenhuis een tijdje op intensive care verblijven. Voor alle duidelijkheid: dat is de afdeling voor levensbedreigende zaken. Het slachtoffer, vader van een jong kind, denkt dat zijn laatste uur geslagen heeft. Na enkele dagen mag hij echter naar huis, maar de schrik zit er goed in.

Nu nog heeft hij geen idee wie hem zo laf in de rug stak. Ook weet hij niet waarmee. Liet Club Live eerst weten dat na het incident geen wapen was gevonden, nu blijkt er in de zaak toch een mes te zijn gevonden. Van de dader ontbreekt echter nog elk spoor.

Nu kun je natuurlijk een preek houden over het deurbeleid van Live. Dat verdient zeker geen schoonheidsprijs. En ook over de tent zelf kun je van mening verschillen. Na het vertrek van onze pornoster Kim Holland is het imago nagenoeg hetzelfde gebleven. Een volgens velen platte paaldanstent die veel mensen toch ook heel leuk vertier biedt.

Hoe je het wendt of keert, zo’n steekpartij is voor alle betrokkenen meer dan vervelend. Maar wat de huidige uitbater van Club Live zou sieren, is enig medeleven met de klant die is gestoken. Deze luis in de pels heeft namelijk begrepen dat het slachtoffer geen telefoontje, geen kaartje, geen bloemetje, laat staan een persoonlijk bezoekje van een Live-medewerker heeft gehad. Als zwaargewonde klant van Live kun je blijkbaar doodvallen. En daarom teken ik de petitie niet.

Luis in het Helmgras

Ingezonden berichten welke op Scheveningsnieuws.com zijn geplaatst geven de mening van de desbetreffende auteur weer. Dat een bericht geplaatst is, betekent niet dat de inhoud de mening van de redactie van Scheveningsnieuws.com weergeeft. Op alle ingezonden berichten is onze disclaimer van toepassing. www.scheveningsnieuws.com/disclaimer
Ook uw verhaal insturen?, Klik hier!
Of deel dit artikel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Reageer ook!

42 Reacties op "”Of we een Club Live petitie willen tekenen”"

avatar

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Emmely
Gast
Emmely
2 maart 2016 11:55
Gezien mijn collega’s graag zien dat ik ook van mij laat horen, bij deze mijn wel doordacht commentaar op al het onderstaand gelul. Beste geïnteresseerden, Want iedereen lijkt ontzettend begaan te zijn met de bovengenoemde zaak, kan het je serieus aan je reet roesten? Ik geef wel even antwoord, anders gaat het te lang duren…. “nee!” Het interesseert je niet, want anders had je als (on) geïnteresseerde wel even wat voorwerk gedaan en jezelf in gelaten met voorafgaande informatie. Hierin ben je als doemdenkende commentaar plaatser wel even te kort geschoten. Jammer want je maakt jezelf zo zeer ongeloofwaardig, en… Lees Meer »
De waarheid
Gast
De waarheid
2 maart 2016 13:05

Het meest hilarische van het betreffende stuk tekst em, is dat je het letterlijk heb gekopieerd en geplakt van een eerdere reactie die je hebt gegeven op tv-west. Zal ik de link er voor je bij zetten?

Ik denk ook dat je het daarom ook maar beter bij dansen kan houden, die taak zal je ongetwijfeld goed vervullen (als je nog niet over de houdbaarheidsdatum bent dan na 8 jaar).

Emmely
Gast
Emmely
2 maart 2016 21:30

Nee, ben nog goed geconserveerd gebleven. Kan nog goed mee voor minstens 20 jaar…..niks aan de hand. Hoef je jezelf daar ook geen zorgen meer om te maken, want jij maakt je een partij druk om van alles. Denk aan je hart hoor!

Heb je trouwens niks beters te doen dan de hele dag te reageren op comments van mensen?

Fijne avond.

De waarheid
Gast
De waarheid
3 maart 2016 10:33

Beste em,

Grappig dat u aan mij vraagt of ik niks beters te doen heb. Al helemaal aangezien u eerst op tv west hetzelfde bericht plaatst als hierboven. Los daarvan wil ik u er graag op wijzen dat al het personeel van club live inclusief u constant op meerdere websites te gelijk aan het reageren zijn.

Frappant vind u ook niet?

De waarheid
Gast
De waarheid
2 maart 2016 08:41
Er is absoluut geen bezoek geweest van de eigenaren. Er is nimmer contact geweest en er heeft juist een ontmoeting plaats gevonden op aandringen van het slachtoffer zelf. Er is nooit enige moeite gedaan door de eigenaren om contact op te nemen met het slachtoffer. Als er dan toch een personeelslid in contact staat met het slachtoffer dan was het een kleine moeite zijn nummer over te nemen en contact met hem op te nemen in plaats van het te vragen aan een vriend is het niet…? Als uitbater lijkt mij dat je dat persoonlijk wil afhandelen maar goed…. Los… Lees Meer »
Deniz.D
Gast
Deniz.D
2 maart 2016 12:15
Je noemt je zelf de waarheid en blijkbaar ben je een bekende van de redactie van dit zogenaamde nieuwsblad dan zou ik eerst ff de naam veranderen en zorgen dat je feiten hebt want jullie spekuleren alleen op verhaaltjes en weten vrij weinig van het slachtoffer et contact wat er is geweest met et slachtoffer en de gang van zaken dus verander de site naam van scheveningsnieuws naar verhaaltjesvanscheveningen want nieuws brengen jullie niet echt Ps in je eigen paar regels spreek je je zelf al tegen met er is geen bezoek geweest maar wel een ontmoeting Dus ze zijn… Lees Meer »
De waarheid
Gast
De waarheid
3 maart 2016 10:28
Beste de heer deniz, Ten eerste wil ik u wijzen op uw taalgebruik. Ten tweede bent u degene die speculeerd op de verhalen die u hoort. Nogmaals er is geen bezoek geweest, maar er heeft wel een ontmoeting plaats gevonden op aandringen van het slachtoffer. Ik snap dat iemand met uw kortzichtigheid het misschien niet helemaal begrijpt. Een ontmoeting op eigen aandringen van het slachtoffer mag nietvergeleken worden met een ziekenbezoek. Mag ik u trouwens vragen hoe u aan uw informatie komt als u blijkbaar denkt alles het beste te weten? Los daarvan weet u niet wie of wat ik… Lees Meer »
redactiescheveningen
Gast
redactiescheveningen
2 maart 2016 12:52

Geachte Deniz.D Het betreft hier een Ingezonden bericht. Wellicht even het gele gedeelte onder het bericht lezen? En anders onze Disclaimer voordat je iets roept. Dank je..

Johan
Gast
Johan
2 maart 2016 08:08

Dicht gooien bende van ellende!!

Onder het mom van paaldansclub een beetje de nachtclub anex discotheek uithangen. Zorg dan dat je alles op orde hebt.

PB
Gast
PB
1 maart 2016 22:54

Metaaldetector… die staat alleen op schiphol… ook nog nergens gezien tijdens stappen… zelfs niet op grote feesten zoals crazyland, tommorowland, pleasure Island en ga zo maar ff door….

Vallie
Gast
Vallie
1 maart 2016 22:53
Nee ik word niet betaald. Ik kom er 2 jaar ieder weekend ik weet hoe het er aan toe gaat. Als er nu iedere maand een incident was zou ik dat ook eerlijk zeggen. Maar juist nu omdat er nooit iets gebeurd ben ik het met veel verhalen die rond gaan oneens. Het mes was zo klein dat kon nog in een konijn zn kont gestopt worden. Wat is jou belang erbij om zo slecht te praten over de club krijg jij betaald? Ben je er wel eens geweest? De metaaldetector poortjes zijn meteen aangeschafd. Welke leugen is er dan… Lees Meer »
Mike
Gast
Mike
1 maart 2016 23:14

Zullen we het is omdraaien wat is jou belang om het op te nemen voor een stelletje leugenaars? Kan jij nog wel lekker slapen dan?

Iedereen wordt maar gepiepeld door live ff serieus how low can you go.

Er klopt zoveel niet daar en dat gaat vroeg of laat zeker uitkomen mark my words. Nu ga ik echt weg 😉

Vallie
Gast
Vallie
1 maart 2016 23:21

Mijn belang is dat ze alles dichtgooien in Den Haag. Een van de weinige clubs die nog open is in Scheveningen. Niet iedereen zit thuis om 22.00 op de bank televisie te kijken met een kopje thee. Nou kijk nog even in je glazenbol voor het slapen gaan want je weet alles zo goed. Goed je huiswerk gedaan.. NOT. Ga maar lekker slapen.

Vallie
Gast
Vallie
1 maart 2016 22:49
Beste Mike het kan overal gebeuren zelfs in je huis als je een feestje geeft… oownee wacht daar heb jij natuurlijk van die metaaldetector poortjes! Als ik op stap ga zie ik die poortjes bijna nergens alleen in grote discotheken. Maar wie ben jij om dit allemaal te vertellen zo te horen ben je niet vaak in Live geweest anders zou je wel weten dat de club verder een hele veilige uitgaansgelegenheid is. Natuurlijk is het rot voor het slachtoffer en we zijn blij dat hij het goed maakt. De ondernemers zijn deze week nog op bezoek geweest met een… Lees Meer »
Mike
Gast
Mike
1 maart 2016 23:00
Oordeel niet te snel.. Wat zitten jullie nou met die fruitmand. Daar heeft die veel aan zeg. Er is nooit direct of rechtstreeks contact geweest met het slachtoffer vanuit Live een grote leugen dat weten ze zelf maar al te goed. Persoonlijk contact had velen malen meer betekent dan zo’n fruitmand. Het is tenslotte in hun zaak gebeurd een klant notabene!! Maar goed ze waren te druk met social media, advocaat andere media en andere randzaken. Maar 1 belletje naar die jongen neen dacht het niet. Maar dat kan overal gebeuren (niet als je je zaakjes op orde hebt) en… Lees Meer »
Deniz.D
Gast
Deniz.D
2 maart 2016 00:06
Wat een klojo ben jij zeg mike je doet alsof je alles weet terwijl je van niks weet overduidelijk net als met je praatjes over je metaal poortje want die dingen gaan pas af als je meer dan 3 ijzeren voorwerpen bij je draagt dus je ken bijna altijd en overal wel een wapen mee naar binnen smokkelen kijk maar naar alphe aan de rijn waar een mes is gewonden in de gevangenis bij 1 van de gevangenen sus wat je zegt als ik alles zo lees wat je zegt klopt er vrij weinig van en de reactie die je… Lees Meer »
De waarheid
Gast
De waarheid
2 maart 2016 08:53
Beste Deniz, Jammer dat hier het platform om te discusieren naar beneden word gehaald door jou platte manier van formuleren ik citeer “wat een klojo ben jij”. Niet alleen betreur ik uw gebrek aan fatsoen, ook betreur ik uw gebrek aan kennis! De metaal poortjes zijn afgegaan tijdens het uitgaan bij al de volgende punten: -mijn riem. -soms zit er metaal in bepaalde schoenen verwerkt dit heeft werkelijk waar de poortjes wel eens doen loeien. -bepaalde sieraden. Kortom er is weinig nodig om ze af te laten gaan. Ik wil u hierbij ook vriendelijk verzoeken om eerst zelf kennis op… Lees Meer »
Fenna
Gast
Fenna
1 maart 2016 23:07

Man man man jij bent echt niet op de hoogte he. Zo te horen sta je niet zo dichtbij het slachtoffer anders had je wel geweten dat er zeker persoonlijk contact is geweest! Of weet je dat wel en is het jouw leugen wat boven water moet komen omdat je gewoon de boel loopt te naaien..

Vallie
Gast
Vallie
1 maart 2016 23:07
Ach ga je nu al, welterusten. Er is wel gebeld door de security meerdere malen zelfs en de eigenaren zijn langs het slachtoffer geweest. We hebben allemaal meegeleefd met het slachtoffer ondanks dat hij als rambo begon mee te vechten, en nee al doe je dat dan nog geeft het geen recht om iemand neer te steken. We betreuren dit ook heel erg. Maar hoe weet jij dat er niemand langs het slachtoffer is gegaan? Het kan overal gebeuren helaas ook in een winkelcentrum in ieder café. Je bent wel erg goed op de hoogte he! (Van het verkeerde nieuws)… Lees Meer »
Mike
Gast
Mike
1 maart 2016 22:45

Worden jullie betaald om een reactie te plaatsen? Ik krijg er een beetje misselijk gevoel bij. Of wil je gewoon je baantje houden is dat het?

Wat is de waarheid dan, die weet jij niet of je houd je van de domme?! Maar als is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Boontje komt voor zijn loontje.

Deniz.D
Gast
Deniz.D
2 maart 2016 00:47

Krijg jij betaald om roddels en leugens te plaatsen want er klopt vrij weinig van jou visie van club live ik kom der al een aardige tijd nooit wat gebeurt of ben je een x geweigerd geweest dat er een haat aan je knaagt wil je het er over hebben of ben je gewoon zo dom en achterlijk of heb je last van borderline ofzo zeg het maar wil je het er over hebben.

Maruschka
Gast
Maruschka
1 maart 2016 23:21

Nee mike….. Ik denk dat ik voor iedereen mag spreken die op jou reageerd….. Wij houden niet van onrecht en roddels. Dat ik de reden waarom wij reageren. Ik kan duidelijk spreken van de waarheid ik was getuigen zoals vele andere hier. Jij niet…..Dus hoe kan het dan dat jij het beter weet volgens jou.

Es
Gast
Es
2 maart 2016 07:54
Iedereen neemt hier een houding aan als of hij het allemaal beter weten en dat deze Mike niet zou weten wat er ditect noch indirect is gebeurd op de bewuste avond. En dat hij er niet bij betrokken is maar is dat wel zó? Of noemt hij gewoon de keiharde feiten? Wordt het licht nu van een andere kant beschenen? Dat jullie allemaal je baan willen redden mogen duidelijk zijn. Ik zie dat nagenoeg alle reacties door het eigen personeel worden geplaatst. Doen jullie dit op eigen beweging of zijn jullie geinstrueerd? Dit ga ik mij heel bewust afvragen na… Lees Meer »
Deniz.D
Gast
Deniz.D
2 maart 2016 11:56

En wie mag jij dan wezen dat jij denkt het beter te weten dan de mensen die er bij waren die avond als je wat schrijft het slachtoffer is meerde malen benadert door het team van club live ze zijn zelf bij hem langs geweest en helpen hem ook om de dader op te sporen jullie kennen wel heel de club zwart maken maar hier konden ze weinig aan doen en ze hebben uitstekend gehandelt toen het gebeurde ik was der bij en ken het slachtoffer

chan
Gast
chan
1 maart 2016 22:39
Als er 1 club super is om als vrouw weg te gaan is het club live wel altijd een veilig gevoel en gezellig.Dan is het toch heel jammer dat er personen zijn die zonder dat ze ooit de club van binnen hebben gezien zo oordelen over de club.En even over het slachtoffer ja het is treurig en spijtig dat dit bij hem gebeurt is maar als meneer zich niet met de ruzie /klein opstootje had bemoeid en er niet gelijk in een superman houding op af had gestormd en er dan ook nog eens gelijk oplos begint te slaat dan… Lees Meer »
Mike
Gast
Mike
1 maart 2016 23:04

Mooi excuus om te steken had net zo goed jou zoon kunnen zijn of welke ouder dan ook dan praat je wel anders.

Maruschka
Gast
Maruschka
1 maart 2016 23:15

Jeetje…..Ik begin bijna medelijden met je te krijgen…..Ik weet nu na al je reacties zeker dat dit gebaseerd is op waarheid : mike….Wat ben jij dom zeg

Mike
Gast
Mike
1 maart 2016 23:23

Dom ben je als je reageert zonder de daadwerkelijke feiten te kennen. Dat zegt dus meer over jou dan over mij. Ik weet heel goed waar ik over praat lieverd.

Maruschka
Gast
Maruschka
2 maart 2016 00:37

Nogmaals ik ben beter bekend met de feiten dan jij, ik was getuigen.

PB
Gast
PB
1 maart 2016 23:29

en wie is jouw bron dan ? Hoe weet jij alles zo goed

Deniz.D
Gast
Deniz.D
2 maart 2016 00:35

Het is overduidelijk dat deze achterlijke dakduif geen bron heeft maar hier en daar wat hoordt en wat leest en eigen verhaal ervan breid en aandacht te kort komt en op deze manier aandacht wil vragen van mensen
Je bent zeker een een eenzame gefrustreede oude man die niks beters te doen heeft

Maruschka
Gast
Maruschka
1 maart 2016 23:13

Tjongejonge…..beetje sexueel gefrustreerd ofzo?

chan
Gast
chan
1 maart 2016 23:13

Nogmaals ik vind het heel treurige dat dit hem is overkomen maar ik daarom zeg ik ook tegen mijn kinderen bemoei je niet met ruzies en ga zeker niet leggen vechten

Maruschka
Gast
Maruschka
1 maart 2016 22:37
Er spoken nu allerlei nare teksten door mijn hoofd omdat het mij boos maakt hoe jij probeerd door rare verhaaltjes te verzinnen Club live in een slecht daglicht te zetten. Maar ik heb geleerd dat je dingen moet baseren op waarheid dus ga ik ook mijn meningen over de reden waarom je dit doet niet uiten. Ik kom al meer dan 5 jaar in club live als vrouwelijke klant zijnde. Altijd een gezellige sfeer. Ik heb dan ook veel met de danseressen gepraat in die jaren en met het personeel en ook die gaven mij altijd een volledig welkom gevoel.… Lees Meer »
Mike
Gast
Mike
1 maart 2016 22:33
Club Live is wel heel erg in de media aanwezig valt mij op. Alles recht praten wat krom is. Zeker een cursus gedaan wat krom is recht lullen. Die wil echt zijn hachie redden is her niet… Je bent gewoon fout erken dat gewoon. Steken in jou zaak hoort niet, dat het met een mes is gebeurd is zo goed als zeker blijkt wel uit alle verhalen. Als je poortjes had gehad was het nooit gebeurd. Dus je bent te allen tijde verwijtbaar. In die bijna 10 jaar dat het is overgaan op eigenaar nog geen metaaldetector aangeschaft dan weet… Lees Meer »
Fenna
Gast
Fenna
1 maart 2016 23:00

Aan dat slappe gelul van jou kun je wel zien waarom jij iniedergeval geen burgemeester bent geworden! Misschien had je een cursus logisch nadenken moeten volgen.. dan had je je ook kunnen bedenken dat alleen een metaaldetector poortje echt niet alles voorkomt, zinloze uitspraak! Want als dat zo zou zijn had iedereen zo’n poortje ook wel thuis bij z’n voor-en achter deur gehad!

Maruschka
Gast
Maruschka
1 maart 2016 22:52

Ik stap zelf al jaren bijna ieder weekend en een metaaldetector is bijna nooit aanwezig. Wederom heb ik wel gehoord dat club live er inmiddels 1 heeft aangeschaft. Ook is het niet eens bekend of het het gebruikte wapen was. Met een glas had dit net zo goed kunnen gebeuren. Zoiezo Hoe erg ik ook mee leef met de jongen in kwestie. Als je in een gevecht komt weet je dat dit risico’s zijn. Ongeacht waar het gevecht zich plaats vind.

PB
Gast
PB
1 maart 2016 22:29
WAT een gelul in de ruimte zeg ! Vraag me af wie je “bron” is Ik kom al ruim 10 jaar in club Live en er is nog NOOIT wat gebeurt.. dat 1 lompe ziel het nodig vind een andere lompe ziel die zelf ook “lekker” aan het matten was het nodig vond om te steken das KUT…. Voor de ondernemer, zijn personeel, zijn klanten, het slachtoffer zelf en ga zo nog maar ff door. Helaas loopt de dader op vrije voeten en club live is de dupe…. zoals meerder al zeggen.. er is wel contact geweest en de fruitmand… Lees Meer »
Vallie
Gast
Vallie
1 maart 2016 21:35

Als je iets schrijft doe het dan wel goed…
De eigenaren van Club Live en de manager zijn langs geweest met een fruitmand. Niet te vergeten dat de dader zelf als Rambo op de vechtpartij in sprong.
De security is ook nog langs geweest bij het slachtoffer en er is vaak telefonisch contact geweest.
Lekker makkelijk Club Live door de shit halen, maar doe dat als je echt weet hoe het zit. Man man wat een haters die allemaal verkeerde verhalen rond spreiden.

Michael
Gast
Michael
1 maart 2016 19:03

Di’t is echt onzin, 4 uur na het incident is er een portier naar het ziekenhuis geweest en die heb aan het bed van het slachtoffer gestaan. Plus er is elke dag telefonisch contact geweest tussen medewerker Live en het slachtoffer en/of ze vrienden/familie.

Dit omdat er in prive mensen van beide partijen elkaar kennen.

Het slachtoffer heb een fruitmand gehad en niet zo kleintje ook.

Het is hartstikke erg wat er met het slachtoffer is gebeurd en club live heb vanaf moment 1 zich hier zorge om gemaakt, maar echt belachelijk hoe de club word afgezeikt op deze manier…..

Club Live
Gast
Club Live
1 maart 2016 18:22
Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is, je gunt niemand zo’n traumatische gebeurtenis toe. Maar u bent niet helemaal goed geïnformeerd. In eerste instantie was er geen mes gevonden, dat bleek pas afgelopen vrijdag uit het politie rapport. Of dat mes daadwerkelijk gebruikt is, is nog de vraag. Dat de dader alweer vrij rond loopt, is niet te bevatten! Er is telefonisch contact geweest met het slachtoffer, hij heeft tweemaal een bezoek gehad van een van de beveiligers, ook zijn de eigenaren en manager bij het slachtoffer op bezoek geweest (geen bloemetje, wel een fruitmand) Daarbij hebben de advocaten van… Lees Meer »
Jan Timmermans
Gast
1 maart 2016 14:55

Netjes geschreven.

wpDiscuz
Translate »
Sorry voor de onderbreking. Mogen wij u eenmalig vragen ScheveningsNieuws leuk te vinden op Facebook? klik dan op Pagina leuk vinden Dank u wel!