Booking.com

Disclaimer

Algemeen

Scheveningsnieuws.com publiceert op haar website teksten, nieuwsberichten  afbeeldingen en andere materialen die door haar redactie, mediapartners en derden zijn aangeleverd. Scheveningsnieuws.com behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan haar bezoekers mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De op Scheveningsnieuws.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Scheveningsnieuws.com.

Auteursrechten en Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Scheveningsnieuws.com,  haar licentiegevers, mediapartners en andere partijen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Scheveningsnieuws.com en/of  haar licentiegevers of mediapartners behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van Scheveningsnieuws.com op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Het is niet toegestaan ingezonden artikelen en/of columns welke geplaatst worden op Scheveningsnieuws.com over te nemen en/of aan te passen voor plaatsing op andere media zonder vooraf verkregen toestemming van Scheveningsnieuws.com

Ingezonden berichten en columns welke op Scheveningsnieuws.com zijn geplaatst geven de mening van de desbetreffende auteur weer. Dat een bericht of column geplaatst is, betekent niet dat de inhoud de mening van de redactie van Scheveningsnieuws.com weergeeft.

Reageren op nieuwsberichten, columns en ingezonden stukken.

Op Scheveningsnieuws.com heeft u de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten, columns en ingezonden stukken. Dit is echter aan de volgende regels gebonden.

  1. De redactie behoudt zich altijd het recht voor reacties te weigeren of te verwijderen.
  2. Reacties waarin wordt gescholden, mensen worden beledigd of verwensingen worden gedaan worden verwijderd.
  3. Reacties waarin iemand wordt aangevallen op geloof, afkomst of sekse worden verwijderd.
  4. Reacties waarin in het algemeen wordt gediscrimineerd worden verwijderd.
  5. Reacties waarin niet fatsoenlijk wordt omgegaan met mede-reageerders worden verwijderd.
  6. Verwijzingen naar websites worden verwijderd (uitgezonderd naar links binnen Scheveningsnieuws.com)
  7. Het plaatsen van persoonsgegevens is niet toegestaan.
  8. Commerciële boodschappen en spam worden verwijderd.
  9. Nietszeggende reacties worden verwijderd.
  10. Bij reacties waarin concreet bedreigingen worden geuit tegen personen of groepen personen, doen wij aangifte. Daarnaast is het wellicht de moeite waard te weten dat van iedere reactie het IP-adres vanwaar wordt gereageerd wordt vastgelegd.
Wanneer u bovenstaande regels heeft overtreden krijgt u een ban waardoor u onze website niet meer kunt bezoeken. Heeft u een ban gekregen maar bent u het hier niet mee eens? Stuur dan een mail naar redactie@scheveningsnieuws.com

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Laatste wijziging: 3-9-2016

Zie ook: Privacybeleid en Cookiebeleid

Of deel dit artikel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Translate »
Sorry voor de onderbreking. Mogen wij u eenmalig vragen ScheveningsNieuws leuk te vinden op Facebook? klik dan op Pagina leuk vinden Dank u wel!