Adverteren op Scheveningsnieuws.com

——————————————————————————————

Adverteren bij ons ? Dat kan! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op onze website. Dit varieert van verschillende afmetingen banners tot bedrijfsprofielen en redactionele bijdragen.

Wanneer u bij ons een advertentie plaatst krijgt u gratis, indien u dit wilt, van ons een redactioneel stukje onder de rubriek ‘zakelijk nieuws’.

Ook krijgt u per kwartaal inzage in statistieken zoals bezoekersaantallen, het aantal clicks op uw advertentie en andere relevante data.

U kunt zelf banners aanleveren, mocht u niet in het bezit zijn van een banner, dan zijn wij altijd bereid deze, voor een kleine vergoeding voor u te maken.

Interesse in adverteren op Scheveningsnieuws.com ? Klik dan hier om contact op te nemen met Media Combinatie Scheveningen

Hieronder een aantal van onze adverteerders.. u kunt op een logo klikken om naar de betreffende website van de adverteerder te gaan

 

Of deel dit artikel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Translate »
Sorry voor de onderbreking. Mogen wij u eenmalig vragen ScheveningsNieuws leuk te vinden op Facebook? klik dan op Pagina leuk vinden Dank u wel!