Gepubliceerd op: maandag, 7, maart 2016

A&A Service: Pc reparatie en Datarecovery Scheveningen

Wat kan A&A Service voor u betekenen?

Computer reparatie

computerjanWij hebben meer dan 20 jaar ervaring met reparatie en installatie van computers. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor het repareren van computers.

Zo zijn er studenten die zich aanbieden tegen tarieven die erg aantrekkelijk lijken te zijn en hobbyisten die het zien als een aardige bijverdienste. Maar bij reparatie van hardware en software speelt de ervaring een belangrijke rol en kosten reparaties dus uiteindelijk minder tijd. Meer info hier!

Data recovery

photo-data-recovery-LGSWij hebben ons gespecialiseerd in data recovery en hebben ruim 10 jaar ervaring. Data recovery is het herstellen van verloren gegevens van harde schijven, USB sticks en geheugenkaarten. Via onze website ontvangen wij defecte schijven, USB sticks en geheugenkaarten uit het hele land en kunnen van zo’n 80% de gegevens herstellen. Meer info hier!

Back-up

Vroeger gingen we anders om met foto’s, muziek en video.

* Foto’s werden ingeplakt in albums.

* Muziek stond op een CD of grammofoonplaat.

* Films werden van een DVD of video cassette afgespeeld.

harde schijf janTegenwoordig staat alles op onze computer en de meeste mensen denken niet na over eventuele problemen met de harde schijf. Dat een harde schijf ooit kapot gaat is zeker, de vraag is alleen wanneer.

Voor uw huis heeft u toch ook een brand en inboedel verzekering? Stel uw foto’s en anderebelangrijke bestanden daarom veilig door het laten installeren van een volledig automatisch back-up systeem. Meer over back-up hier!

Wij helpen en adviseren u graag. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten!

aaservice

Of deel dit artikel viaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Translate »
Sorry voor de onderbreking. Mogen wij u eenmalig vragen ScheveningsNieuws leuk te vinden op Facebook? klik dan op Pagina leuk vinden Dank u wel!